Welkom in de Onsemhoeve

Charme en luxe in het groen
De Onsemhoeve
Zakelijke, ontspannende verblijfsformules in een uniek kader.

De Onsemhoeve biedt de ideale formules voor korte en lange verblijven van nationale en internationale gasten, meerdaagse teambuilding activiteiten en rustgevende korte vakanties. Neem voor een kennismaking contact op met ons.

Komende van Brussel of Ring richting Bergen:
Verlaat de ring bij Exit 13. Naar links richting Ninove. Na 4,6 km, bij brouwerij Eylenbosch, rechts (richting Wambeek). Na 1,4 km naar rechts. Nu eerste straat links = Honsemstraat.

Komende van Gent:
Verlaat de E40 bij Exit 20. Neem links, richting Edingen. Na 3,4km links naar Wambeek. Na 3,9km weer links. Nu eerste straat links = Honsemstraat.

Net dat tikkeltje meer

Onze troeven

Ligging in het groen

Te midden van het groen ligt de recent gerenoveerde Onsemhoeve, een ideaal vertrekpunt voor prachtige fiets- en wandeltochten door het land van Bruegel.

Lees verder

Logies

De vier bijzonder comfortabele kamers in deze monumentale vierkantshoeve stralen verfijning, klasse en charme uit.

Lees verder

Kwaliteit

Voor zijn accommodatie en service kreeg de Onsemhoeve een vermelding in de Michelin gids en vier sterren van Toerisme Vlaanderen.

Lees verder

Wijnwinkel

Voor een lekker flesje wijn of bubbels, kan u steeds terecht in de wijnwinkel, aanpalend aan onze B&B.

Lees verder
room

Logies

De vier bijzonder comfortabele kamers in deze monumentale vierkantshoeve stralen verfijning, klasse en charme uit. Er is daarnaast gratis internet beschikbaar voor gasten.
Volwassen : 1-3
Volwassen : 1-3
Landelijk zicht
Landelijk zicht
Gratis Wi-Fi
Gratis Wi-Fi
Bed Type: Kingsize
Bed Type: Kingsize
Badkamers: 1
Badkamers: 1

uitstappen

In de omgeving

Wellness & Spa

Van de wellness en de sportactiviteiten tot het eten en het unieke kader, zij gaan voor totaalervaringen die al je zintuigen prikkelen.

Contacteer onze partner

Uitstappen

De Onsemhoeve is de ideale uitvalsbasis voor uitstappen in het Pajottenland of naar Brussel.

Lees Meer

Restaurant & Bars

Keuze genoeg om je culinaur te verwennen.
Deze restaurants worden zeer druk bezocht. Reserveren op de dag zelf is meestal onmogelijk. Wij adviseren dat u zelf tijdig contact opneemt met het restaurant van uw keuze.

Lees meer

Wat Geschiedenis

Het gastenverblijf

In het gebouw dat nu het gastenverblijf is, huisden vroeger zes stevige Brabantse trekpaarden.. Op de plaats van de hooizolder kwamen vier ruime kamers. De stal zelf werd omgebouwd tot een comfortabel, gezellig salon en een ontbijtruimte met open keuken. Het gastenverblijf heeft een eigen terras waar u bij mooi weer volop geniet van de omgeving.

Lees meer