Menu
sshow-2
sshow-3
sshow-4
sshow-5

sl-ontbijtruimte-1
sl-ontbijt2
sl-binnenplaats
sl-ontbijt1
sl-Kamer3
sl-Kamer1
sl-Kamer2
  • CORONA UPDATE:

     

    De B&B De Onsemhoeve wordt voor jouw aankomst schoongemaakt en gedesinfecteerd volgens de schoonmaakrichtlijnen om de verspreiding van het COVID-19-virus tegen te gaan.

     

    De Onsemhoeve is een monumentale vierkants hoeve, gelegen op één van de eerste glooiingen van het Pajottenland. De hoeve dateert van 1420 en kreeg in 1870 haar definitieve structuur. Een uniek concept voor wie op zoek is naar een authentieke verblijfsaccommodatie van hoog niveau. Op de Onsemhoeve vindt de business-reiziger rust en comfort, ook voor meerdere dagen. Voor wie Brussel en het Pajottenland wil bezoeken is ze de ideale uitvalsbasis. Fietsers en wandelaars kunnen van hier vertrekken voor prachtige tochten door het land van Breughel.

Een origineel cadeauidee?

Schenk een verblijf op de Onsemhoeve !

 

Meer informatie en bestelling plaatsen

Hallo Isabelle en Luc, We hebben het al enkele malen gezegd, maar ook nu nog een keer. We hebben met z'n drieën op de meerpersoonskamer een fantastische tijd bij jullie gehad. Jullie hebben het goed voor elkaar; zijn bijzonder gastvrij en -vriendelijk en doen er alles aan om het de gasten naar het zin te maken. Dit komt tot uiting in de kamer, de ambiance, de verzorging en het ontbijt. Maar zeker en vast en vooral door jullie persoonlijke benadering en betrokkenheid. We hopen nog een keer in de gelegenheid te zijn van jullie gastvrijheid gebruik te mogen maken. Hartelijke groet, de drie gasten van kamer drie van het afgelopen weekend,

Jacques Savelberg en de andere twee

Hi -- You and your wife were wonderful hosts, thanks! Cheers,

Patricia and Jon Sauer

Wij hadden het geluk om het weekend van 11 en 12 mei 2013 bij jullie in "De Onsemhoeve" te mogen doorbrengen. We willen jullie nog eens bedanken voor de hartelijke ontvangst, de mooie luxueuze kamer en badkamer en vooral het "ontbijt royale". Een ontbijt met alles erop en eraan, teveel om op te noemen, zelfs verse warme rijstpap! We vonden het heel fijn bij jullie en zullen "De Onsemhoeve" zeker aanbevelen aan iedereen die het Pajottenland of Brussel wil bezoeken!

Paul en Josee Goossens-Borghs

Isabelle Coppens & Luk Vannitsen   Honsemstraat 21700 Sint-Martens Bodegem (Dilbeek)Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Tel: +32-2 582 91 82