Imprimer

Het Pajottenland

In het land van Breughel zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt. Geniet van de natuur, het landschap, de gezelligheid, eten en drinken. Vergeet zeker de geuze niet: het bier dat alleen in het Pajottenland thuis is.

Op stap met paard en kar:

Het Pajottenland verkennen met een paardenspan is een overgetelijke belevenis: u kan opteren voor de huifkar, victoriakoets of jachtwagen, telkens getrokken door stevige Belgische trekpaarden. Reservatie en inlichtingen: Cette adresse e-mail est protégée contre les robots spammeurs. Vous devez activer le JavaScript pour la visualiser..

Voor fietsers:

Het landschap is glooiend. De hellingen kunnen dus wel in de kuiten bijten, maar de panorama's kompenseren zeker de inspanning. En naar een cafeetje om even te verpozen moet u niet lang zoeken. Er zijn meerdere bewegwijzerde fietsroutes die u langs de mooiste plekjes brengen.www.vlaamsbrabant.be/toerisme

Voor wandelaars:

U kan vertrekken vanuit de Onsemhoeve of met de wagen naar een ander vertrekpunt rijden. In het Pajottenland vindt u in elke gemeente meerdere bewijzerde wandelpaden. www.vlaamsbrabant.be/toerisme

Kasteel van Gaasbeek

Plantentuin Meise

Kasteel Groot-Bijgaarden

Domein Van Huizingen

Chocolaterie Neuhaus Outlet

 

Golf Steenpoel

Royal Amicale Anderlecht golf Club

Brussel

Brussel biedt de bezoeker zeer veel mogelijkheden. De hoofdstad van Europa is zeker het ontdekken waard.

Met de auto:

Vanuit de Onsemhoeve bent u op 15 minuten in het centrum. Voor wie de stad niet kent is rijden in Brussel niet echt ontspannend. Ook parkeren kan een probleem zijn. Parkings zijn bovendien niet goedkoop.

Met de trein:

Wij adviseren onze gasten om de trein te nemen. De trein brengt u in 20 minuten in het centrum van de stad. Aan het station van Sint Martens Bodegem is er bovendien een ruime gratis parking.

www.opbrussel.be

www.bruxelles.irisnet.be/nl

www.brusselsinternational.be

 

Kaarten

Op de Onsemhoeve beschikken wij over een ruim assortiment plannen, zowel voor fietsers als voor wandelaars en automobilisten.